Eckerö KV 28.9.2008

Piipahdimme Ahvenanmaalla jo perinteeksi muodostuneella syyslomallamme. Tämä oli jo 8 kerta, ja aina siellä on piristävää käydä. Tunnelma on leppoisa, ja usein tapaa ruotsalaisia gööttiharrastajia. Tänä vuonna Ahvenanmaalle olivat suuntaneet matkansa Krösaskogen kennelin Marie-Anne ja Rolf Johansson joilla oli matkassa mm. Åsan isä Tridents Björne. Björne pärjäsi hienosti sijoittuen PU-2 ja sai kaipaamansa viimeisen CACIB:n. Onne tuoreelle KANS MVA:lle!
Ben sijoittui hienosti PU-1, SERT ja VSP. Tridents Ossa oli PN-2 ja sai VA-CACIBIN. Tuomarina toimi Britt Roos-Börjeson, Ruotsista.  
 

Hyvinkää 20.9.08

Jälleen tuli vietettyä yksi lauantai koiranäyttelyssä. Tällä kertaan näyttelyyn osallistuivat ainoastaan Gismon Ben ja Tridents Ritva.

Ben sijoittui upeasti ROP:ksi ja sai toisen SERT:insä ja Trident Ritva oli ROP-pentu. Valitettavasti myöhästyimme ryhmäkehistä sillä järjestystä oli muutettu, mutta sellaista sattuu.... Gööttien tuomarina toimi Riitta Lahtovaara

1925990.jpg
Kuva: UMA

Onnea Ben!!

Porvoo 13.9.08

Tällä kertaa oli Benjin vuoro voittaa Bensku.
Benji sijoittui upeasti PU-2 ja oli VSP-juniori ja sai myös vara-sertin. Ben sai ERI:n mutta ei sijoittunut 4 parhaan joukkoon. Bart sai EH:n. Tridents Ritva osallistui pentuluokkaan ja oli ROP-pentu.
Niin ja osallistuihan Ossa myös ja sijoittui PN-3:ksi. Tuomarina toimi Espen Engh, Norjasta.

Helsinki 6.9.08

Gismon nuorukaiset pärjäsivät loistavasti!
Ben oli VSP, ROP-juniori ja sai ensimmäisen SERTinsä, Benji oli hienosti PU-3.
Tridentsin koirat sijoittuivat myös, Ossasta tuli ROP ja Ritvasta ROP-pentu.

Tuomarina toimi Dagmar Pordham Iso-Britannia.